Vissza a chocoMe online store-ba
A kosár jelenleg üres


Nemzetközi díjnyertes csokoládék



   










50DCD102
chocoMe Délice
Az ausztráliai Murray folyó sókristályai mintegy csillogó díszként mutatnak a csokoládé tábla felületén. Minden egyes csokoládéfalat egy-egy szikrázó meglepetés: a sópelyhek lassan olvadnak fel és tökéletes harmóniát képeznek az étcsokoládéval.
 




 

50DCD103
chocoMe Délice
Igazi connoisseur csokoládé a méltán híres kampoti borssal fűszerezett kreáció. A kampoti vörösborsra jellemző, erőteljes gyümölcsös ízjegyek páratlan összhangban állnak az étcsokoládé határozott pirosgyümölcsös aromáival.






RF401
chocoMe Raffinée 4
A Raffinée szemek kedvencei egy exkluzív válogatásban – ezt kínálja a Raffinée 4. A szakmai zsűri által legmagasabbra értékelt, többszörösen díjhalmozó Raffinée ízekből készült összeállítást négy különböző karakterű és ízvilágú drazsékülönlegességből állítottuk össze.

Tonkababos tejcsokoládéval és kakaóporral bevont Avola-i mandula
Fehércsokoládéval bevont liofilizált málna
Guérande sós szőkecsokoládéval bevont szicíliai mandula hántolt ostyával
Sós-vaníliaporos, karamellás tejcsokoládéval bevont pekándió


 




 

RF103
chocoMe Raffinée
A világ legfinomabbjának tartott piemontei mogyorószemeket fahéjjal finoman átszőtt, 40% kakaótartalmú tejcsokoládé köntösbe burkoltuk, hogy bársonyosan krémes, jellegzetes ízük az édes réteg alatt is megmaradjon.






RF104
chocoMe Raffinée
A sűrűn kavargó karamelles csokoládé és a krémes tejcsokoládé édes házasságát Tahiti szigetéről származó vaníliaporral és őrölt tengeri sóval tesszük még egzotikusabbá. A pekándiók ebben a csokoládéfolyamban mártóznak meg, majd hántolt ostyahalomba hemperegnek.
 




   

RF105
chocoMe Raffinée

A hömpölygő, madagaszkári kakaóbabokból készült étcsokoládémasszát finomra őrölt, kézzel szüretelt, Madagaszkáron termő vadborssal (Voatsiperifery pepper) zabolázzuk meg, majd ebbe a tüzes elegybe pirított mandulaszemek merülnek alá, melyeket kakaópor köntösbe öltöztetünk.






 

RF106
chocoMe Raffinée
A liofilizált málnaszemek természetesen eleven gyümölcsíze dominálja ezt az összeállítást: az élettel teli gyümölcsöt vékony fehércsokoládéval vonjuk be, amit kívülről finomra aprított málnadarabokkal fedünk.
 




   

RF107
chocoMe Raffinée
A frissen pörkölt Avola-i mandulaszemeket a tonkababbal finoman ízesített, krémesen lágy, chocoMe Mariage de Grand Crus 40% tejcsokoládé párosításával tesszük ellenállhatatlanná. Az édes fürdő után finomra  őrölt kakaóporba hempergetjük őket.

Sikeresen kosárba helyezve!





 

RF108
chocoMe Raffinée
A Szicíliából származó, lapos, hosszúkás, kesernyés mellékíztől mentes, krémesen édes mandulaszemek tört ostyával dúsított szőkecsokoládés fürdőbe merülnek alá, ahonnan a markáns karamellás jegyek elementáris erővel törnek elő a Guérande sónak köszönhetően. A vékony csokoládérétegtől fénylő mandulaszemeket ezután hántolt ostyába forgatjuk, hogy még ropogósabbá tegyük.
 




   

RF109
chocoMe Raffinée
Szicília talán legfinomabb, szokatlanul lapos alakú és intenzíven krémes ízű manduláját finomra pörkölt, őrölt arabica kávébabbal ízesített csokoládémasszába eresztjük. Az kávéaromával sűrűn átitatott szemeket ezután egzotikus ízű kardamommal fűszerezett kakaóporba hempergetjük.
Sikeresen kosárba helyezve!




     

RF110
chocoMe Raffinée
Selymes mogyorómasszával és finomra őrölt Etióp Harrar arabica kávészemekkel hangoltuk páratlanul harmonikus kreációvá a krémesen lágy tejcsokoládét. Ebbe az izgalmas csokoládéfolyam ölelésébe zártuk a világ legfinomabbjának tartott Piemonte-i mogyorót.
 




    

RF112
chocoMe Raffinée
Az Észak-Ausztrália trópusi területeiről származó, a világ legfinomabb és legegészségesebb magjának tartott dió kellemesen puha, majdnem krémes állagát egy nagyon különleges karamellizálási eljárással tesszük kellemesen roppanóssá, majd a Dél-Amerikából származó tonkababbal fűszerezett francia szőkecsokoládé-folyamba mártjuk őket, hogy eztán még kellemesebb legyen a kakaópor fürdő.
 






RF113
chocoMe Raffinée
A liofilizált feketeribizli szemek kesernyéssége finoman belesimul a bourbon vaníliától dagadó fehércsokoládé és kékáfonyás joghurt keverékének krémes textúrájába.
 










VL101
chocoMe Voilé
A Spanyolországból érkező narancshéjat gondosan, kézzel szeleteljük a chocoMe falai között, hogy ne csak felejthetetlen íze, de formája, megjelenése is még hivalkodóbb legyen. A narancshéjat egy csipetnyi fahéjas-szegfűszeges fűszerezéssel tesszük még emlékezetesebbé.
 




 
VL102
chocoMe Voilé
A 70% kakaótartalmú étcsokoládéra jellemző intenzív kakaós ízjeggyel tökéletes párost alkot a Spanyolországból érkező citrom íze, ahol a csokoládé nem szándékozik a kellemes citrusosságon felülkerekedni.






VL103
chocoMe Voilé
Az ecuadori Arriba és afrikai Forastero blend markáns kakaós íze szinte kívánkozik a gyömbérre jellemző - rendkívül hosszan lecsengő -, egyszerre friss, csípős, kesernyés, édeskés és frissítő íze mellé. Szokatlan ízvilág kifejezetten ínyencek részére.
 




 

VL104
chocoMe Voilé
Az új Voilé íz elkészítéséhez a parfümőrök és a sztárséfek által egyaránt előszeretettel használt bergamot héjat vonják be a chocoMe-nél, egy Venezuelából származó Criollo és Trinitario kakaóbabok nemes keverékéből készített 72% kakaótartalmú étcsokoládéval. A páratlanul összetett, különleges csokoládéfonatba zárt, egyszerre virágos és citrusos gyümölcsaromák lehengerlő ízkombinációt alkotnak.




 

VL105
chocoMe Voilé
Különleges Voilé ízünk külső burkát roppanós venezuelai étcsokoládé alkotja, keserédes szorításba fogva a kandírozásnak köszönhetően egyszerre édes, pikírten savanykás és enyhén kesernyés pink grapefruitot. A grapefruit az egyik legsokoldalúbb gyümölcs, amelynek ízében egyaránt fellelhetők édeskés, savanykás és kesernyés jegyek is, ami nem meglepetés a gyümölcs felmenőit ismerve – a grapefruit a narancs és a pomelo keresztezéséből született. A pink változat alig 100 éves múltra tekinthet vissza, a pirosnál és a fehérnél sokkal összetettebb ízű, élénkebb aromájú és kevésbé keserű.




      

chocoMe Entrée BL104
chocoMe Carré BL104

Valrhona 32% blond chocolate
Grounded Yirga coffee beans from Ethiopia
Piemonte Hazelnuts
Freeze-dried caramel
Sikeresen kosárba helyezve!
Sikeresen kosárba helyezve!
    

chocoMe Entrée BL101
chocoMe Carré BL101

Valrhona 32% blond chocolate
Maldon sea salt
Black sesame
Almond
Sikeresen kosárba helyezve!
Sikeresen kosárba helyezve!
 
      

chocoMe Entrée BL105
chocoMe Carré BL105

Valrhona 32% blond chocolate
Black sea salt
Pecans
Cashews
Sikeresen kosárba helyezve!
Sikeresen kosárba helyezve!
  

chocoMe Entrée BL102
chocoMe Carré BL102

Valrhona 32% blond chocolate
Tonka beans
Almond
Ground cocoa beans
Sikeresen kosárba helyezve!
Sikeresen kosárba helyezve!
 




 

chocoMe G102
chocoMe Carré 50G102

Valrhona 66% chocolate
Freeze-dried blackberry
Freeze-dried raspberry
Freeze-dried sour cherry pieces
Sikeresen kosárba helyezve!
Sikeresen kosárba helyezve!






chocoMe F101
chocoMe Carré 50F101

Valrhona 66% chocolate
Cinnamon
Cranberry
Pistachio from Bronte
Pecans
Sikeresen kosárba helyezve!
Sikeresen kosárba helyezve!
 




 

chocoMe G105
chocoMe Carré 50G105

white chocolate
Cranberry
Freeze-dried sour cherry pieces
Freeze-dried raspberry whole
Sikeresen kosárba helyezve!
Sikeresen kosárba helyezve!





chocoMe F102
chocoMe Carré 50F102

Valrhona 66% chocolate
Crystallized mint leaves
Lime flavored chocolate pastille
Candied lemon peel
Sikeresen kosárba helyezve!
Sikeresen kosárba helyezve!
 






chocoMe F119
chocoMe Carré 50F119

40% milk chocolate
Sea salt with Tahitian vanilla
Pecans
Caramel flavoured chocolate pastille
Sikeresen kosárba helyezve!
Sikeresen kosárba helyezve!